Hoelang op voorhand moet ik je boeken?

Ligt je trouwdatum vast en wil je mij graag als huwelijksfotograaf? Niet aarzelen! Sommige data zijn al een jaar op voorhand geboekt, maar laat dit jou niet tegenhouden om mij te contacteren. Als ik niet meer vrij ben, kan ik jullie misschien doorverwijzen naar een van mijn collega's.
 

Krijg ik alle foto’s die je maakte?

 
Mijn selectie geeft een mooi overzicht van jullie speciale dag. Door zorgvuldig te selecteren, krijgen jullie beelden die uitblinken in kwaliteit en niet in kwantiteit.
 
 

Fotografeer je in kleur of zwart-wit?


Ik fotografeer alles in kleur en zet mijn beelden nadien om in zwart-wit als dat mooier is.
 
 

Bewerk je alle beelden?


Ja, al beperkt dit zich tot kleurcorrecties, zoals contrast, belichting en zwart-wit bewerking. En heel af en toe ook dat 'hoe-is-het-toch-mogelijk-en-dat-net-op-mijn-trouwdag'-puistje
 
 

Vergat je mijn e-mail te beantwoorden?


Technologie laat iedereen af en toe in de steek. Vind je geen antwoord in je mailbox binnen de drie dagen? Kijk dan even in je spam. Vind je ook niets? Stuur me dan opnieuw of bel me even op, want waarschijnlijk is er dan iets misgelopen.
 
 

Moeten wij poseren?


Ik leg zoveel mogelijk de interactie vast tussen jullie beiden. Ik laat jullie op een ontspannen manier genieten van elkaar (en misschien wel van het rustigste moment van de dag) en dan komen de foto's vanzelf!
 
 

Fotografeer je ook in het buitenland?


Heel graag! Contacteer mij met al je vragen.
 
 

Wat moet je nog weten


- Af en toe lig ik op de grond, loop ik door de modder of kruip ik op een muurtje. En dat allemaal om een (hopelijk) mooie foto te maken. Dit vraagt aangepaste kledij, dus geen rokje of hoge hakken.
- Het mooiste licht vind je 's morgensvroeg en tijdens de valavond! Perfecte momenten voor jullie reportage.
 

Wat moet je nog weten?

Aarzel niet om me te contacteren!